Sakkunnig inom kommunikation och medlemsverksamhet

DIFF – Ingenjörerna i Finland rf, är ett fackförbund för ingenjörer och omfattar idag omkring 3300 medlemmar, varav ca 1000 är ingenjörsstuderande. Vi jobbar för att våra medlemmar ska ha ett hållbart arbetsliv nu och i framtiden.

Vi söker en idérik medarbetare med speciellt intresse för kommunikation att förstärka vårt team. Anställningen är ett tidsbundet vikariat på ett år med början 1.8.2023 eller enligt överenskommelse.

Vi uppskattar en öppen och positiv attityd samt förmåga att använda moderna kommunikationskanaler och -verktyg. Erfarenhet inom Adobe paketet (främst Adobe InDesign, Photoshop)  och Lyyti räknas som plus liksom kännedom om arbetsmarknadsfrågor.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter som till viss del kan anpassas enligt sökandes intressen och kunskaper. En stor del av arbetsuppgifterna kan skötas flexibelt på distans, men du behöver även vara beredd på en del resor och kvällsjobb. Inskolning för arbetsuppgifterna sker på vårt kansli i Helsingfors som även fungerar som bas för vår verksamhet. Verksamhetsområdet är hela Svenskfinland.

Uppgifter du skulle arbeta med:

  • Stöda förtroendevalda i evenemangsarrangemang
  • Medlemsbrev
  • Uppdatering av webbsidorna
  • DIFF synlighet på sociala media
  • Medlemstidningen DIFFerens
  • Marknadsföringsmaterial
  • Kampanjer

Till arbetsuppgifterna hör även en del administrativa uppgifter samt direktkontakt till medlemmarna.

Skicka din fritt formulerade ansökan eller en videoansökan jämte CV senast 31.5.2022 per epost till viktor.kock@diff.fi. Rekrytering kan göras innan ansökningstidens slut. Välkommen med i gänget! Vi väntar på din ansökan.

Närmare information om uppgifterna får du av Viktor Kock tfn 0400513883

Liknande nyheter

07.10.2021

Rekrytering: Är du vårt nya studerandeombud på Novia i Raseborg?

06.05.2021

Välkommen DIFFs nya studerandeombud

23.12.2020

Vem lyckades bäst?