Barnfest – Grisen som glömde bort att hon var gris

Vi börjar med Unga Teaterns föreställning av pjäsen ”Grisen som glömde att hon var gris” på Lilla Teatern och fortsätter sedan med roligt program och temat bondgård uppe i restaurangen Tekniskas Salar.

Anmäl alltså dig och dina barn, barnbarn, syskonbarn, bekantas eller grannens barn till en lördag med lite annat program än en vanlig lördag!

Restaurang Tekniska bjuder deltagarna på bondgårdsmeny bestående av
– hamburgare med ketchup, majonäs och kryddgurka
– grönsaker med dipp: gurka, paprika och morot
– popcorn & marshmallows
– chocolate chip cookies
– Trip
– kaffe/te
 
Deltagaravgift:
– Barn 17 € (barn under 1 år gratis)
– Vuxna 22 €

Du kan kolla vem som redan anmält sig här.

Grisen som glömde att hon var en gris är skriven av Harriet Abrahamsson. Det är en tokrolig, varm berättelse som passar för alla mellan 3-6 år. Den handlar om viktiga saker som identitet och var vi hör hemma, men den är inte för komplicerad och berättas med en stor nypa humor. Allt det som de allra minsta behöver och tycker om.

Pjäsen handlar om en liten gris i identitetskris. En dag tappar en skata en kastrull i huvudet på henne. Minnet är temporärt borta och grisen vet inte mera hur mamma ser ut. Kultingen går ut i den närliggande trakten och letar och träffar då på allehanda djur som hon misstar för sin mor. Hon träffar en höna, en hare, en ko och en häst. Djuren reagerar på olika sätt, men ingen är hennes mamma. Till sist får hon kastrullen i huvudet på nytt, minnet återvänder och slutligen hittar hon sedan också sin mamma. Slutet gott, allting gott – som sig bör.

Similar events

05.03.2020

Aktitektgillet – årsfest och -möte

31.03.2020

Kom med till musikmuseet Fame!

21.05.2020

A som i Armenien