WORLD ENGINEERING DAY 4.3.21

4.3 firar vi den världsomfattande Ingenjörsdagen. Vi vill delta genom att lyfta fram det värdefulla arbetet ingenjörer gör för klimatet.

Morgonwebbinariet ”Ingenjörer bygger det hållbara samhället”

Engineers Finland, som består av Finlands ingenjörsförbund, arrangerar tillsammans med Finlands UNESCO-kommission webbinariet ”Ingenjörer bygger det hållbara samhället” torsdag 4.3 kl. 08.30-10. Under webbinariet diskuteras hurdana innovationsinvesteringar vi behöver i Finland för att kunna dra nytta av affärsmodeller för hållbar utveckling och cirkulär ekonomi. Som talare fungerar VTTs verkställande direktör Antti Vasara, europaparlamentariker Henna Virkkunen. Webbinariet avslutas med en paneldiskussion där riksdagsledamöter och ledare från högskolorna deltar. Webbinariet är öppet för alla intresserade.

Anmäl dig till tillfället HÄR.

Ta del av dagen på sociala media.

Hur räddar du världen i ditt arbete? Ta del av Ingenjörsdagen genom att dela en bild och din historia på sociala media. Använd #worldengineeringday,  #värdefulltarbete och #hållbartarbete så att vi hittar dig. Du kan även på Facebook lägga på din profilbild en ram vid namnet World Engineering Day.

Läs mera på Engineers Finlands webbsida. 

Similar events

10.03.2021

Hållbar utveckling för ingenjörer – praktik och teori

24.03.2021

Case GameStop: Vad har hänt och vad innebär det för placerarna?

20.04.2021

DIFF årsmöte 2021