Färöarna – ett av världens mest fängslande resmål

Det dramatiska landskapet med 80 000 får och 3,5 miljoner fåglar utsågs inte för intet av National Geografic till världens mest fängslande resmål för några år sedan. Till Färöarna reser du för att uppleva lugnet, naturen, klimatet, floran och faunan. Här är det småskaliga granne med det storslagna och det vilda i naturen ramar in välordnade små pittoreska samhällen.

Seniorutskottet ordnar en resa till Färöarna den 15-20 maj 2023. På resan får du se det bästa av Färöarna samtidigt som du har tid över för egna strövtåg och aktiviteter. Om man placerar in Färöarna i det nordatlantiska havet så ser man att öarna ligger nästan mitt emellan Skottland och Island och 575 km rakt ut från Norge. Färöarna har ungefär samma förhållande till Danmark som Åland har till Finland. 1948 fick landet sitt självstyre – inom kungariket Danmark.

Med på resan ryms 25 personer

Pris:
Det totala priset för resan är:

  • 2 400 €/person i dubbelrum
  • 2 760 €/person i enkelrum

I anmälningsskedet betalas anmälningsavgift på 30% av resans pris (720€ alternativt 828€ per person beroende på rumstyp) som dras av i resans slutfaktura. Slutfakturan betalas ca 45 dagar innan avfärd.

Kom ihåg att ha din reseförsäkrning i skick.

Researrangör:

Martins resor med den rutinerade researrangören Martin Kähkönen 

Program:

Det preliminära reseprogrammet hittar du här

 

 

Lista över personer som anmält sitt intresse för resan

Similar events

17.04.2023

Kryssning till Stockholm – Kulturmiljöerna i Gamla stan

23.03.2023

Seminarium om giftfritt byggande i Finland

12.04.2023

Från inflationstryck till tillväxtoro