Gamylonz – ölorientering

Välkomna till det årliga favoritidrottsevenemanget GAMYLONZ! 

I år ordnas PU:s ambitiösa men fortfarande ingenjörsvänliga ölorientering i Helsingfors centrum lördagen den 21 september med start klockan 15.00.

Samla alltså med raska tag ihop ett lag av valfri storlek och börja träna orienteringsmusklerna! Vi rekommenderar en lagstorlek på 3-6 personer, men man är lika välkommen med på egen hand.

Gamylonz är en lättsinnad ölorientering i samma anda som den mytomspunna ölorienteringen under studietiden. För att klara sig i tävlingen behöver man problemlösarförmåga, ölhävarlust och någon form av spänst i de gamla benen. Under tävlingen skall lagen hitta fyra barer i Helsingfors med hjälp av tips och rebusar samt inmundiga en valfri dryck / lagmedlem på varje bar. På spel ligger ära, beröm och möjligheten att skryta om segern flera år framöver! 

Starten går klockan 15:00 och efter fyra barbesök samt målgång fortsätter vi med en efterfest i MySauna i Fiskehamnen, med möjlighet till bastubad.

Kom därmed även ihåg bastuattiraljer!

Lag: varje lag skall innehålla minst en TFiF- eller DIFF-medlem. En person kan anmäla hela sitt lag eller så kan lagmedlemmarna anmäla sig själva. Kom dock ihåg att i så fall meddela vilket lag du hör till!

Deltagaravgift:
10 €/person vilket inkluderar måldricka och efterfest. Deltagaravgiften betalas då du anmäler dig. 

Lista över redan anmälda

Similar events

05.09.2019

Resa till Svenska Pommern i Tyskland

19.09.2019

Sandudds begravningsplats och Lappvikens sjukhus

29.08.2019

TFiFDIFF Golf 2019