Nätverk – ett socialt kapital del III/III

Webinarieserie om att nätverka och skapa nya karriärmöjligheter

Vi har alla en möjlighet att göra intryck som trevliga och sakliga personer. Som sådana, med vilka man vill samarbeta, av vilka man köper produkter och service och vars kunnande man gärna rekommenderar vidare. I nätverkandet handlar det i första hand om att dela med sig av egen kunskap, know how och erfarenhet och att producera mervärde till förmån för andra.

Hinder för att det föds nya kontakter och för att bygga nätverk kan vara tex att det saknas de färdigheter som behövs för att nätverka och kanske också en mänsklig rädsla för sociala situationer. Hur skall man närma sig en främmande person på tex ett evenemang? Hur inleda en konversation med denna? Att nätverka är en konstart som alla kan lära sig.

Under oktober månad arrangerar vi en serie webinarier där målet är att ge praktiska råd för nätverkandet, att lära sig skapa nya kontakter, bygga upp förtroliga förhållanden och öka det sociala kapitalet. Dessa kunskaper kan du använda t.ex. för att främja din egen karriär.

Webinarierna ordnas tre tisdagar i rad (15.10, 22.10 samt 29.10). Om du vill kan du naturligtvis delta också i ett enskilt webinarium.

Webinarieserien:

(tisdag 15.10. klo 9.00 – 9.45, del I: Nätverkande och ökande av det sociala kapitalet som arbetslivsfärdighet )
(tisdag 22.10. klo 9.00 – 9.45, del II: Praxis inom nätverkande)
tisdag 29.10. klo 9.00 – 9.45, del III: Nätverkande och sociala färdigheter som främjar jobbsökning 

Som föreläsare fungerar Aide Tonts, som är specialist på nätverkande och också har skrivit faktaböcker om ämnet. Aide har en mångårig bakgrund inom internationell business och fungerar idag som konsult, utbildare och talare.

Observera att webinarierna går på finska. Webinarierna bandas inte.

Ingen deltagaravgift

Då du anmält dig senast söndagen innan webinariedatum får du en länk till sin e-post, via vilken du kan delta.

Lista över redan anmälda