Streaming:Fri från destruktiv självkritik – var konstruktiv gentemot dig själv

Självkritik kan vara nyttigt eller destruktivt beroende på hur man gör det. Många kämpar med självkritik och kräver mera av sig själva än man hinner med. Detta leder ofta till inre press, stress, försämrad problemlösningsförmåga och sänkt kreativitet. Ett mera konstruktivt förhållningssätt till sig själv har i upprepade studier visat sig vara ett bättre alternativ som för med sig sänkt stress, ökat välmående och en högre förmåga att hantera motgångar och förändringar.

Under denna föreläsning lär du dig:

– Vad är skillnaden mellan fungerande och destruktiv självkritik?
– Vilka nyttor ett mera konstruktivt förhållandesätt för med sig med tanke på välmående och karriärutveckling?
– Synvinklar, tips och konkreta verktyg för att väcka och stärka ett mera konstruktivt förhållandesätt gentemot dig själv.

Om föreläsaren:
Ronnie Grandell är en legitimerad arbetshälsovårdspsykolog och ledarskapscoach. Ronnie har specialiserat sig på självmedkänsla och har skrivit den första inhemska boken om temat vid namnet Itsemyötätunto (2015) samt en uppföljare till boken med namnet Irti itsekritiikistä (2018). Ronnie jobbar till vardags som arbetshälsovårdspsykolog. Han coachar även ledare, experter och idrottare. Därutöver håller han utbildningar om självmedkänsla.

Notera att detta evenemang streamas online. Ifall du istället önskar delta i evenemanget på Tekniskas Salar skall du anmäla dig till det evenemanget. Länk till evenemanget.

Tidtabell för kvällen:

18.00 Ronnie Grandell: Fri från destruktiv självkritik – var konstruktiv gentemot dig själv
20.00 Avslutning av kvällen

En länk till streamingen på vår youtube kanal skickas till alla deltagare per e-post. Länken publiceras även här.