Vänd om min längtan – Musikal på Wasa Teater

Vänd om min längtan är en ny nordisk musikal som kombinerar det österbottniskt jordnära med känslan från de stora musikalscenerna. Musikalen är en kärleksfull hyllning till alla som reste och de som inte vågade resa, till bröderna och mammorna, till papporna som dog för tidigt. Till alla dem som önskat att de kunnat vända om sin längtan. Berättelsen och musiken får våra hjärtan att svämma över av glädje och av sorg.

Maria Alina är 16 år då hon emigrerar till Kanada, bort från det fattiga och kärlekslösa barndomshemmet. I Kanada möter hon Eddie och deras kärlekshistoria blir svindlande vacker, och kort. Maria Alina tvingas göra ett val som ingen människa borde behöva göra. Så småningom återvänder hon till Finland och bär sina minnen med sig in i tystnaden. Men en dag kommer en dotter på besök.

Musikalen baserar sig på boken med samma namn av Ann-Luise Bertell. Berättelsen tillsammans med musiken, skriven av Thomas Enroth, och sångtexterna, av Åsa Jinder, skapar en vacker och berörande resa. Musikarrangemangen görs av den internationellt anlitade dirigenten Nils-Petter Ankarblom.

Biljetten kostar 25€ för medlemmar och 35€ för avec. Läs avbokningsreglerna här

Anmäl dig och din avec senast 23.11. De första 30 deltagarna ryms med.

Biljetterna delas ut i aulan vid Wasa Teater med start en (1) timme före föreställningen börjar.

Vid frågor gällande evenemanget, kontakta Klaus Erlands: klaus.erlands@gmail.com,
+358408257157

Lista över redan anmälda

Similar events

25.10.2023

DIFF-Pidro: Pidron där alla spelar samma kortfördelning

24.10.2023

Vintasting med sommelier Rune Lygdbäck