Rekrytering: Är du vårt nya studerandeombud på Novia i Raseborg?

DIFF – Ingenjörerna i Finland rekryterar
ett studerandeombud till YH Novia i Raseborg.

 

Vad gör ett studerandeombud? 
Studerandeombudet är studerandes första kontakt på högskolan. Några gånger i året rekryterar vi nya medlemmar och då är det i första hand du som går in i klasserna och berättar om verksamheten. Därför önskar vi att du är utåtriktad och kan tala framför publik. Som studerandeombud får du fria händer att planera evenemang och infotillfällen på campuset. Du jobbar främst med Antonia, som blir din närmaste kollega på DIFF, men för att förverkliga dina idéer får du hela DIFFs team till ditt förfogande.

Som studerandeombud ger vi också möjligheten att skriva och marknadsföra innehåll på sociala medier till studerande. Då behöver du kunna uttrycka dig på svenska eller på dialekt.

Arbetet är deltid och med flexibla arbetstider, och därför passar det utmärkt som jobb vid sidan av studierna.

Hurudan person passar in i vårt gäng?
Vi söker en ingenjörsstuderande som är idérik och kan se möjligheter utanför boxen.
Du får gärna ha goda relationer till studerandekåren och /eller studerandeföreningen/föreningarna och vara bra på att samarbeta med olika sorters människor.
Du är också som den hör och ser saker som händer för ingenjörer på högskolan och kan berätta för oss vilka intressen vi ska bevaka. Med andra ord är du nyfiken, social och pålitlig.

I din roll har du möjlighet att bygga upp ett stort nätverk som du kan ha nytta av senare i arbetslivet. Uppdraget ses också som en positiv merit på din CV.
Arbetstiderna är byggs upp enligt ditt schema och en del av arbetet kan utföras under kvällar. Lön betalas enligt DIFFs lönerekommendationer för studerande.

Anställningen är tidsbundet på ett år med början 1.12.2021 eller enligt överenskommelse. Efter det finns det möjlighet till förlängning. Tjänsten är en timanställning.

 

Det lät ju ganska bra, eller hur? Så, hur kan du söka arbetet?
Skicka din fritt formulerade ansökan eller en videoansökan senast 31.10.2021 per epost till antonia.grahne-zach@diff.fi
. Vi inleder intervjuerna redan innan ansökningstiden går ut och anställer en person så fort vi hittar en lämplig. Välkommen med i gänget! Vi väntar på din ansökan.

Närmare information om uppgifterna får du av studerandeansvariga Antonia Grahne-Zach, tfn 040 861 8026.

Liknande nyheter

05.11.2021

Victoria Blomqvist får årets stipendium i teknisk svenska

06.05.2021

Välkommen DIFFs nya studerandeombud

29.04.2021

Piffa till Första maj med bingo och sångblad