Rekrytering: Är du vårt nya studerandeombud på Novia i Vasa?

DIFF – Ingenjörerna i Finland rekryterar två studerandeombud till YH Novia i Vasa

Vad gör ett studerandeombud?

  • Studerandeombudet är studerandes första kontakt på högskolan.
  • Några gånger i året rekryterar vi nya medlemmar och då är det i första hand du som går in i klasserna och berättar om DIFF och vår verksamhet. Därför önskar vi att du är utåtriktad och är bekväm att tala framför publik.
  • Som studerandeombud får du fria händer att planera evenemang och infotillfällen på campuset.
  • Du jobbar främst med Antonia, som blir din närmaste kollega på DIFF, men för att förverkliga dina idéer får du hjälp av hela DIFFs team.

Hurudan person passar in i vårt gäng?
Vi söker en ingenjörsstuderande som är idérik och kan se möjligheter att påverka ingenjörsstuderandes liv under studietiden. Du är också den som hör och ser saker som händer för ingenjörer på högskolan och kan berätta för oss vilka intressen vi ska bevaka.

Du får gärna ha goda relationer till studerandekåren och/eller studerandeföreningen och vara bra på att samarbeta med olika sorters människor.

I din roll har du möjlighet att bygga upp ett stort nätverk som du kan ha nytta av senare i arbetslivet. Uppdraget ser också bra ut på din CV.

Arbetet är timbaserat och med flexibla arbetstider, därför passar det utmärkt som jobb vid sidan av studierna. Anställningen är tidsbundet på ett år och börjar när vi hittat den rätta för jobbet. Efter det finns det möjlighet till förlängning.

Det lät ju ganska bra, eller hur? Så, hur kan du söka arbetet?
Skicka din fritt formulerade ansökan eller en videoansökan senast 30.11.2023 per epost till antonia.grahne-zach@diff.fi. Vi inleder intervjuerna redan innan ansökningstiden går ut och anställer personer så fort vi hittar någon lämplig.

Närmare information om uppgifterna får du av studerandeansvariga Antonia Grahne-Zach, tfn 040 861 8026.

Liknande nyheter

02.05.2023

Den avgiftsfria tjänsten Sommarjobbarinfo hjälper sommarjobbare

10.11.2022

Novias ingenjörsutbildning utvidgar företagssamarbetet med de största byggbolagen i landet

06.10.2022

Stipendier 2022