Nyheter och tidskrifter

Som DIFF-medlem får du branschtidningar som medlemsförmån eller till förmånligt medlemspris. Läs digitalt eller på papper.

Medlemstidningen DIFFerens

DIFFerens är vår nya medlemstidning som utkommer fyra gånger per år. Du kan läsa DIFFerens genom att logga in på portalen här!

Andra tidningar

Ny Teknik digital prenumeration till alla medlemmar. Logga in med din epost på https://diff.nyteknik.se/

Insinööri-lehti är Insinööriliittos medlemstidning. Som medlems i DIFF har du möjlighet att beställa den kostnadsfritt hem per post. Öppna din egen prenumeration genom att skicka din adress till kansli@diff.fi. 

Kommunteamet är ett infoblad för kommunalt anställda och utkommer elektroniskt 4 gånger/år. Läs senaste nummer

Keppi & Porkkana – Tidningen Keppi & Porkkana riktar sig till anställda inom staten och innehåller information om aktuella arbetsmarknadsärenden. Tidningen utkommer (på finska) elektroniskt 4 gånger/år. Läs senaste nummer

Affärsmagasinet Forum
Forum för ekonomi och teknik var Finlands sista svenskspråkiga affärstidskrift. Sista numret utkom 12/2021. Nuförtiden är Forum en del av HBL i form av en sektion för ekonomi och teknik. Tidningens sista nummer finns tillgänglig för alla medlemmar  digitalt på DIFF:s portal (kräver inloggning).

HBL upprätthåller diskussionsforumet Affärsnätverket Forum på LinkedIn, den största svenskspråkiga gruppen i Finland. Där diskuteras trender och aktuella frågor inom näringsliv, arbetsliv och innovationer.

Medlemsbrev och bloggar

Medlemsbrevet berättar om vad som är aktuellt inom DIFF och på arbetsmarknaden. Brevet skickas ut per e-post till medlemmarna elva gånger i året. Läs senaste brev– Här hittar du också vårt studerandebrev.

Bloggen Kugghjulet kan du läsa här, och är  DIFF – Ingenjörerna i Finlands plattform för diskussion om aktuella fenomen och/eller teman. Texterna speglar skribentens åsikter och är inte nödvändigtvis DIFFs officiella linje i frågan. DIFF står för plattformen för att möjliggöra diskussion.

I Kugghjulet berättar också medlemmar om sina karriärer och erfarenheter som ingenjör.  Hör av dig till kansli@diff.fi om du är intresserad av att skriva ett inlägg!

Bloggen Eftersläpp kan du läsa här, och handlar om evenemang som ordnats av TFiF eller DIFF. Bloggen upprätthålls av deltagare i evenemang.

Sociala Media

Sociala media – Vi finns på FacebookInstagram, Twitter och LinkedIn.

Följ oss för att ha koll på det senaste nyheterna!
Ta del av diskussionerna genom att tagga #diffifinland #ingenjörerifinland.

Vi upprätthåller också en LinkedIn grupp med namnet Ingenjörer i Finland. Välkommen med i diskussionerna!

Alla tjänster

Låter det bra?

Bli medlem Kontakta oss