Orfeus Lounge

DIFF har tillsammans med TFIF  en lounge i centrala Helsingfors. I loungen kan du distansarbeta, hålla möten eller koppla av.

 

 

 

 

 

Distansarbeta, boka in ett möte eller fira med släkten

Adress

Eriksgatan 2, Helsingfors, vån. -1.
Samma ingång som till Tekniska salar.

Öppethållningstider och nycklar

Du kommer in på Orfeus Lounge under följande tider med egen nyckel:

Må-fre 8.00-22.00
Lö-sö 8.00-18.00

Under sommaren är Orfeus Lounge stängt under tiden 14.6-31.7.2021.

Varje medlem får ta tre gäster med sig till loungen.

Medlemmar kan beställa nycklar via den här blanketten. Du kan välja mellan en elektronisk nyckelKnapp eller en nyckelApp till din telefon. Leveranstiden för nycklar är ungefär en vecka.

 

Orfeus Lounge och coronaviruset

Vi beaktar coronaviruset på följande sätt i användningen av Orfeus Lounge:

 • Besökare uppmuntras hålla säkerhetsavstånd till varandra och värna om god hand- och hosthygien. Handdesinfektionsmedel finns på Orfeus Lounge och besökare får gärna använda sig av egna munskydd ifall flera personer vistas i utrymmet samtidigt. Vi har också intensifierat städningen i utrymmena.
 • Maximala antalet deltagare för evenemang på Orfeus Lounge minskas från 35 personer till 20 personer.
 • Distansarbetsplatsernas antal har minskats från fyra till två.
 • Vi uppmuntrar alla som håller möten eller ordnar privata tillställningar att följa upp vem som deltagit för att vid behov kunna vara i kontakt i efterhand med besökare.
 • Vi uppmuntrar till att gärna boka en distansarbetsplats eller mötesutrymme i förväg. Den som vill kan kolla bokningsläget för Orfeus Lounge via bokningskalendern före sitt besök.

De här försiktighetsåtgärderna gäller tillsvidare.

Bokning av Orfeus Lounge

Bokning av distansarbetsplats och mötesutrymmen

Orfeus Lounge kan bokas för distansarbete eller arbetsmöten av olika slag. Du kan läsa mera om distansarbetsplatserna och möteskabinetten här nedanför. Det går också bra att sticka in eller distansarbeta på Orfeus Lounge utan förhandsbokning.

Bokningar av distansarbetsplats och mötesutrymmen görs via Orfeus Lounge bokningskalender som hittas via den här länken (kräver inloggning).

Bokning av privata tillställningar

Som medlem kan du också boka Orfeus Lounge för privata tillställningar eller möten under veckoslut utan avgift. I samband med privata tillställningar har du tillgång till en komplett servis för 40 personer och loungens stora kök som fungerar som serveringskök.

I TFiF-huset finns beställningsrestaurangen Tekniskas Salar (vån 6) där medlemmar får rabatt på restaurangpriserna för privata tillställningar. Kom ihåg att meddela att du är medlem då du gör en beställning.

Privata bokningar kan inte göras under sommarmånaderna. Bokningar för privata tillställningar görs alltid via kansliet på adressen kansli@tfif.fi.

Personal och kontaktuppgifter

Om du har frågor gällande nycklar till Orfeus Lounge eller tillgänglighet kan du också kontakta TFIFs kansli kansli@tfif.fi.

Vill du ge feedback om loungen?

Utrustning

På Orfeus Lounge finns:

 • Stora kabinettet för 12 personer. Ljudisolerat och komplett distansmötesutrustning (tv-skärm, kamera, högtalare, bordsmikrofon).
 • Lilla kabinettet för 8 personer. Ljudisolerat och mötesutrustning (tv-skärm, högtalare, mikrofon).
 • Två distansarbetsplatser som kan bokas i förväg
 • Loungeutrymme med soffa och fåtöljer, facktidningar och ett litet kök där man kan koka kaffe och te.
 • Låsbara skåp för tillfällig förvaring (töms vare natt).
 • Trådlös internetanslutning i hela utrymmet.

Orfeus Lounge kan flexibelt anpassas för möten eller tillställningar för högst 6 deltagare (begränsning på grund av coronaviruset, normalt högst 35 deltagare). Kabinetten kan till exempel kombineras till ett stort mötesrum eller så kan hela loungen användas som ett enda stort utrymme.

Lägg märke till att den fysiska tillgängligheten (gällande hiss och WC) på Orfeus Lounge är begränsad och kan kräva ytterligare nyckelrättigheter. Ta gärna kontakt med vårt kansli för mera information.

Alla tjänster

Låter det bra?

Bli medlem Kontakta oss