Värdefulla tjänster för våra medlemmar.

Intressebevakning

DIFF är den enda svenskspråkiga intressebevakaren för ingenjörer i Finland. DIFF är aktiv i samhället för att bevaka sina medlemmars intressen. Via Akava har DIFF möjlighet att ...

Visa mera

Trygghet i arbetslivet

Vi vill att din karriär skall vara tryggad oberoende av vad som händer. Utnyttja arbetstrygghetstjänsterna vi erbjuder dig som medlem.

Visa mera

Arbetslöshetskassan KOKO

Har du blivit permitterad eller står du plötsligt arbetslös? Då kan du ansöka om inkomstrelaterad dagpenning från kassan för högt utbildade KOKO. Detta gäller ordinarie medlemma...

Visa mera

Nyheter och tidskrifter

Håll dig uppdaterad! Som DIFF-medlem får du branschtidningar som medlemsförmån eller till förmånligt medlemspris. Läs digitalt eller på papper.

Visa mera

Försäkringar och banktjänster

Som DIFF-medlem får du konkurrenskraftiga rabatter på försäkringar och förmånliga bostadslån. Särskilt nyutexaminerade får tillgång till fördelaktiga bankförmåner.

Visa mera

Övriga förmåner

DIFF hjälper dig inte bara inom arbetslivet. Som medlem får du tillgång till många rabatter och förmåner som underlättar vardagen och som förgyller både fritid och resor.

Visa mera
DIFF Evenemang

Nätverka och knyt kontakter

DIFF är mer än intressebevakning och rådgivning. Vi ordnar varje år flera tillfällen där du har möjlighet att umgås med andra medlemmar. Varför inte etablera värdefulla kontaktn...

Visa mera

Orfeus Lounge

DIFF har tillsammans med TFIF  en lounge i centrala Helsingfors. I loungen kan du distansarbeta, hålla möten eller koppla av.

 

 

 

 

 

Visa mera

Mentorprogrammet TFiX

Behöver du en mentor eller vill du ställa upp som en? DIFF:s mentorprogram TFiX är ett ypperligt sätt att vidga sina professionella vyer både som mentor eller adept.

Visa mera

Stipendier

Lockar studier och praktik utomlands? Varje vår delar vi ut stipendier för just detta ändamål, och som medlem kan du ansöka om ett stipendium under våren. Ansökningstiden är apr...

Visa mera

Låter det bra?

Bli medlem Kontakta oss