Övriga förmåner

DIFF hjälper dig inte bara inom arbetslivet. Som medlem får du tillgång till många rabatter och förmåner som underlättar vardagen och som förgyller både fritid och resor.

Member+

Som medlem i DIFF kan du välja mellan flertalet direkta rabatter och förmåner som gäller både vardag och fritid.

Dra nytta av ditt DIFF-medlemskap i form av semesterunderstöd via A-Lomat, rabatter hos Omenahotelli, Eckerö Line, Hertz Biluthyrning, Sokos Hotels  och en uppgradering till silvermedlemskap i Silja Line – Club One.

Member+ hittar du alla medlemsförmåner och erbjudanden samlade på en och samma sida. Erbjudandena varierar och utvecklas hela tiden, så det lönar sig att besöka sidan regelbundet.
Registrera dig som DIFF-medlem på Member+ redan idag och dra nytta av förmånerna! Notera att endast som registrerad i Member+ ser du alla för dig anpassade förmåner och du kommer åt att använda dem. Logga in för att läsa mera.

För att underlätta vardagen förser DIFF också dig med förmåner och medlemsrabatter hos IF, Turva och Danske Bank. Läs mera under försäkringar.

Rabatt på faktureringstjänster

Om du gör fakturerbart arbete men inte vill grunda ett eget företag eller företagsnamn för det, är ett alternativ att använda faktureringstjänster. De tar, mot en liten avgift, hand om pappersarbetet såsom fakturering, skattebetalning och bokföring, så att du inte behöver bekymra dig om det.

Rabatt på UKKO.FI serviceavgifter
DIFF medlemmar får UKKO.fi faktureringstjänst med 20% rabatt. Medlemsavgiften är 4% av fakturans momsfria belopp (normalavgift 5%).
Rabatten fås genom att meddela kundtjänsten på UKKO.fi att du är DIFF medlem.
Observera att ur arbetslöshetsskyddssynvinkel betraktas användandet av faktureringstjänster som företagande, ofta företagsverksamhet som utgör bisyssla, vilket påverkar utkomstskyddet.
Mera information om UKKO.fi-tjänsten och ibruktagandet av på UKKO.FI EGNA SIDOR.

Rabatt på OP Lättföretagare-tjänster
DIFF medlemmar får 20% rabatt på OP:s lättföretagare-tjänster. Meddela ditt DIFF-medlemsnummer för att ta ibruk tjänsten. OP Lättföretagare-tjänsten tar hand om pappersarbetet, skatterapporterna ja avgifterna för din del, medan du kan koncentrera dig på din företagsverksamhet.
Du får ett FO-nummer via OP:s lättföretagare-tjänst, så du blir en riktig företagare, även om en småskalig företagsamhet eventuellt kan klassas som bisyssla. MERA INFORMATION PÅ OP:S HEMSIDOR

Rabatt på Free kevytyrittäjä-tjänster
DIFF medlemmar får 25% rabatt på Free kevytyrittäjäs tjänster. Meddela koden (som du hittar på portalen under boxen ”rabattkoder”) för att utnyttja förmånen. Som lättföretagare hos FREE-kevytyrittäjä har du inga löpande kostnader och betalar endast för tjänsten då du fakturerar. Rabatten är 25%, vilket betyder att du betalar 3% istället för 4% för att använda tjänsterna. Läs mera här: https://www.freekevytyrittaja.fi/sv/.

Escape Room

Testa våra online escape room som ni kan lösa hemma i soffan, ute på stugan eller när ni är på utflykt. Du kan spela ensam, med ett gäng vid samma bord eller genom att dela skärmen med familj och vänner runt om i världen.

Escape room är ett spel där man ska lösa gåtor eller utföra uppgifter för att komma vidare till nästa steg i spelet. Spelet går på tid och kan utföras ensam eller i grupp.

För att lösa DIFFs och TFiFs online escape rooms behöver du använda en dator eller platta (telefonens skärm är tyvärr för liten) och webbläsaren behöver godkänna cookies för att den ska kunna föra er tillbaka till den plats där ni slutade ifall ni t.ex. råkar stänga webbsidan i misstag. Alla cookies töms då ni avslutar spelet.

Escape roomen har utvecklats av Unlock It och du får gärna höra av er till Linda (linda@digismart.fi) med respons, synpunkter och önskemål.

För att komma igång med spelandet behöver du ett lösenord som du får genom att registrera dig via länken här nedan. I samband med registreringen behöver du bekräfta ditt medlemskap. 

REGISTRERA DIG HÄR

 

Familjeversionen Tidsmaskinen

Familjeversionen har uppdrag av olika typ och svårighetsgrad och är tänkt att lösas av barn i skolåldern tillsammans med en eller flera vuxna.

Uppskattad tidsåtgång: 1 h
Tidsåtgången beror på hur vana escape-room-lösare ni är.

LÄNKEN TILL TIDSMASKINEN

 

Vuxenversionen Maddie

Vuxenversionens uppgifter är svårare att lösa och är tänkta att lösas av en eller flera vuxna tillsammans.

Uppskattad tidsåtgång: 2 h
Tidsåtgången beror på hur vana escape-room-lösare ni är.

LÄNKEN TILL MADDIE 

Yrkeskårsprylar

Medlemmar i DIFF har möjlighet att köpa ingenjörshatt, – ring och andra IL-yrkeskårsprylar för samma pris som de erbjuds ILs medlemmar.

Till yrkeskårsprylar hör förutom ingenjörsmössan och ringen andra ädelmetallprodukter. Utbudet och priser samt beställningsanvisningar hittar DU HÄR.

Produkterna är tillgängliga för alla medlemmar.

Alla tjänster

Låter det bra?

Bli medlem Kontakta oss