Övriga förmåner

DIFF hjälper dig inte bara inom arbetslivet. Som medlem får du tillgång till många rabatter och förmåner som underlättar vardagen och som förgyller både fritid och resor.

Förmåner för vardag och fritid

Som medlem i DIFF kan du välja mellan flertalet direkta rabatter och förmåner som gäller både vardag och fritid.

Dra nytta av ditt DIFF-medlemskap i form av semesterunderstöd via A-Lomat, rabatter hos Omenahotelli, Eckerö Line, Hertz Biluthyrning, Sokos Hotels, Radisson Blu Hotels & Resorts,  och en uppgradering till silvermedlemskap i Silja Line – Club One.

Member+ hittar du alla medlemsförmåner och erbjudanden samlade på en och samma sida. Erbjudandena varierar och utvecklas hela tiden, så det lönar sig att besöka sidan regelbundet.
Registrera dig som DIFF-medlem på Member+ redan idag och dra nytta av förmånerna! Notera att endast som registrerad i Member+ ser du alla för dig anpassade förmåner och du kommer åt att använda dem. Logga in för att läsa mera.

För att underlätta vardagen förser DIFF också dig med förmåner och medlemsrabatter hos IF, Turva och Danske Bank. Läs mera

Rabatt på faktureringstjänster

Om du gör fakturerbart arbete men inte vill grunda ett eget företag eller företagsnamn för det, är ett alternativ att använda faktureringstjänster. De tar, mot en liten avgift, hand om pappersarbetet såsom fakturering, skattebetalning och bokföring, så att du inte behöver bekymra dig om det.

Rabatt på UKKO.FI serviceavgifter
DIFF medlemmar får UKKO.fi faktureringstjänst med 20% rabatt. Medlemsavgiften är 4% av fakturans momsfria belopp (normalavgift 5%).
Rabatten fås genom att meddela kundtjänsten på UKKO.fi att du är DIFF medlem.
Observera att ur arbetslöshetsskyddssynvinkel betraktas användandet av faktureringstjänster som företagande, ofta företagsverksamhet som utgör bisyssla, vilket påverkar utkomstskyddet.
Mera information om UKKO.fi-tjänsten och ibruktagandet av på UKKO.FI EGNA SIDOR.

Rabatt på OP Lättföretagare-tjänster
DIFF medlemmar får 20% rabatt på OP:s lättföretagare-tjänster. Meddela ditt DIFF-medlemsnummer för att ta ibruk tjänsten. OP Lättföretagare-tjänsten tar hand om pappersarbetet, skatterapporterna ja avgifterna för din del, medan du kan koncentrera dig på din företagsverksamhet.
Du får ett FO-nummer via OP:s lättföretagare-tjänst, så du blir en riktig företagare, även om en småskalig företagsamhet eventuellt kan klassas som bisyssla. MERA INFORMATION PÅ OP:S HEMSIDOR

Rabatt på Free kevytyrittäjä-tjänster
DIFF medlemmar får 25% rabatt på Free kevytyrittäjäs tjänster. Meddela koden (som du hittar på portalen under boxen ”rabattkoder”) för att utnyttja förmånen. Som lättföretagare hos FREE-kevytyrittäjä har du inga löpande kostnader och betalar endast för tjänsten då du fakturerar. Rabatten är 25%, vilket betyder att du betalar 3% istället för 4% för att använda tjänsterna. Läs mera här: https://www.freekevytyrittaja.fi/sv/.

Alla tjänster

Låter det bra?

Bli medlem Kontakta oss