Välkommen DIFFs nya studerandeombud

Vi vill tacka våra tidigare studerandeombud Christoffer Herala på Arcada och Jonas Solvin på Novia, som gjort ett strålande arbete som studerandeombud. På DIFFs vägnar vill vi tacka för ett fint samarbete och önska er en riktigt fin fortsättning.

Samtidigt vill vi säga välkommen med i gänget till Fredrik Grønstrand (till vänster på bilden), studerandeombud på Arcada och Oliver Virtanen (till höger på bilden), studerandeombud på Novia i Vasa.

Fredrik:
Mitt namn är Fredrik Grønstrand. Från och med hösten är det jag som blir den nya studeranderepresentanten för Arcada. Jag tar över för Christoffer Herala som har gjort ett utmärkt jobb dom senaste åren.Jag studerar själv på Arcadas energi- och miljötekniklinje, andra året. Jag har en bakgrund som tidigare professionell hockeymålvakt, som senare blev interreserad av att bli en ingenjör inom energi- och miljöteknik. Som ingenjör inom energi- och miljöteknik studerande har man möjligheten att bli en ingenjör inom många olika branscher. Mitt intresse föll för VVS inriktningen, och jag senaste året varit praktik hos VVS Nystedt lokaliserat i Lovisa.

 

Oliver:
Mitt namn är Oliver Virtanen jag är 22 år och studerar produktionsekonomi 3 året på Novia. Jag är hem från Singsby som är en liten by i Korsholm men bor nuförtiden i Vasa på grund av studierna.På fritiden spenderar jag helst tid med familj och vänner, andra hobbyn jag har är bland annat padel, fotboll och fiske. Jag ser fram emot att agera som Studerande-ombud åt Diffen under studieåret 2021/2022, och hoppas mer än allt annat att vi får denna världssituation under kontroll så man får träffa nya personer fysiskt.

Studerandeombuden finns till för studerande på de olika campus. På Novia i Raseborg fungerar sedan tidigare Elin Kyttälä sóm studerandeombud. Alla tres kontaktuppgifter finns under Vi som jobbar på DIFF.

Liknande nyheter

31.10.2023

Rekrytering: Är du vårt nya studerandeombud på Novia i Vasa?

02.05.2023

Den avgiftsfria tjänsten Sommarjobbarinfo hjälper sommarjobbare

09.12.2022

Thomas Mård fortsätter som DIFFs ordförande