HBL storsatsar på ekonominyheter och näringsliv 2022

Hufvudstadsbladet storsatsar på ekonominyheter och näringsliv 2022. Nytt är att den tidigare bevakningen i Affärsmagasinet Forum blir en del av HBL:s nya ekonomiredaktion, vilket betyder att sista numret av Forum utkommer den 16 december 2021. Till dig som prenumererar på Forum i dag, hälsar vi dig varmt välkommen till Hufvudstadsbladet.  

– Det händer mycket i företagen i Svenskfinland, och det är viktigt för Hufvudstadsbladet att bevaka det. Hur den finska ekonomin utvecklas och hur ny teknologi och teknik  påverkar både företag och konsumenter är ytterst relevant för våra läsare, säger HBL:s chefredaktör Erja Yläjärvi.

Hufvudstadsbladet bygger just nu en ny ekonomiredaktion med fem erfarna ekonomireportrar. Det är alltså frågan om en rejäl redaktionell satsning.

– Vi kommer att erbjuda daglig bevakning av det som är mest intressant för svenskspråkiga läsare, oberoende om de bor i huvudstaden eller annanstans i Finland. Dessutom satsar vi på fördjupande intervjuer, reportage från olika företag och analyser speciellt i slutet av veckan. Du kan läsa mera om satsningarna i fredagens HBL 29.10

– Det är dagens trend att baka in tematidningar i större helheter och det här ger ett bredare utbud av nyheter till våra medlemmar, kommenterar DIFFs styrelseordförande Thomas Mård.

Vill du som Forumprenumerant hänga med i aktuella svängar och utvecklingen inom ekonomi och näringsliv framöver? Ditt medlemskap ger dig möjligheten att testa Hufvudstadsbladet redan nu. Medlemserbjudandet hittar du i din e-post.

Vid frågor kan du kontakta DIFFs personal på kansli@diff.fi eller genom att ringa 040 585 0972.

Liknande nyheter

05.03.2024

Tjänster via Insinööriliitto 2024

09.12.2022

Thomas Mård fortsätter som DIFFs ordförande

11.11.2022

Läroverksingenjörer klagar på att deras examina ogiltigförklarats