Månadens gäst program på Novia i Vasa

I vår strävan att bättre få ut vårt budskap om DIFF – Ingenjörerna i Finland både för studerande och även alumni, har vi tillsammans med Novia i Vasa kommit överens om ett program som vi kallar ”Månadens Gäst”.

I stort går det ut på att DIFF – Ingenjörerna i Finland sponsorerar föreläsningar där olika företags representanter, gärna alumni från Novia, berättar om sina erfarenheter i arbetslivet. Samtidigt bjuder DIFF – Ingenjörerna i Finland på något tilltugg och vi har personer på plats som kan berätta mer om verksamheten.

Datum för vårens program är den 2 oktober, 6 november, och den 4 december. Alltid kl. 14:15 på Novia. Man anmäler sig gärna på förhand, särskilt alumni, via Novias CRM system. Kolla den aktuella anmälningslänken via evenemangen på diff.fi

Den 2 oktober kommer Kristoffer Wiik från Byggservice Kronqvist att föreläsa med rubriken ”Hundåren – läroåren strax efter examen och hur de kan se ut”

Den 6 november kommer Mats Strömbäck från Ramboll att filosofera kring framtidens ingenjörsmiljö, han berättar om sin arbetserfarenhet inom olika projekt och om nya former, styrning, digitalisering samt verktyg som de fört med sig.

Den 4 december är det Johanna Björk från ABB oy i tur

 

Liknande nyheter

22.12.2023

DIFFs avdelningar har valt styrelser för 2024

08.12.2023

DIFF – Ingenjörerna i Finland utlyser politisk arbetsnedläggelse

17.05.2023

Nytt avtal ger jämställdare familjeledighet i kemibranschen