Ny styrelse för Åbo Diffen

På tisdagen var det igen dags att välja styrelse för DIFF – Åboavdelningen för 2020. Denna gång hade man valmötet på ”Gastropub Löytö” på Nylandsgatan. Namnet på puben kommer från att man tidigare haft en hittegodsbyrå i fastigheten.

Till ordförande återvaldes Mikaela Pappila, som trots en dryg arbetsbörda, både som privatföretagare och lärare, ser fram emot 2020 med tillförsikt och nya program.

 Som kassör fortsätter Anna Holmberg och som sekreterare Jonas Elander. Henrik Karlsson fortsätter som ledamot, inne på sitt 37:de år som förtroendevald inom DIFF – Ingenjörerna i Finland. Som ny i Åbo verksamheten, men med tidigare erfarenhet från DIFF – Österbottenavdelningen invaldes Emil Granberg. Han fungerade även som studerandeombudsman några år för DIFF på Novia i Vasa.

På mötet delade verksamhetsledaren Kenneth J Jönsson ut ett förtjänsttecken i guld till Henrik Karlsson för förtjänstfullt och ihållande arbete föreningen till fromma. Det var synnerligen trevligt att få dela ut detta förtjänsttecken till, både en god kamrat sedan studietiden, men särskilt, för att Henrik i över 36 år gett mycket av sin energi och fritid för DIFF. Henrik fick det första guldmärket i ny design enligt den relativt nya logon.

Liknande nyheter

25.04.2022

Stridsåtgärder i kommunala sektorn och i ICT-branschen 

14.01.2022

Förhandlingsresultat för tjänstemännen inom teknologibranschen samt planerings- och konsultbranschen

03.01.2022

Gott nytt kollektivavtal!